You can enable/disable right clicking from Theme Options and customize this message too.

Book Online

* Please Fill Required Fields *
Tomaat_perzik

Tomaat en Perzik Gazpacho

Uncategorized / No Comment / February 14, 2019

Zorg ervoor dat je echte rijpe perzikken en tomaten gebruikt zodat je de meeste smaak in de gazpacho krijgt. Voor nog meer smaak raad ik aan de gazpacho 1 dag voordat je deze wilt eten gaat maken.

Ingrediënten (6 porties) :

4 grote rijpe tomaten, ontdaan van de kern en in vieren gedeeld

4 middelgrote rijpe perzikken, ontpit en doormidden gesneden

1 teentje knoflook

3 eetlepels olijfolie

1,5 eetlepel rode wijn azijn

2 eetlepels verse tarragon

1,5 theelepel zout

1/2 theelepel vers gemalen peper

1/4 kopje rode ui, fijn gesneden

Bereiden :

In een blender mix je 3 tomaten, 3 perzikken, de knoflook, olijfolie, azijn, tarragon, zout en peper en pureer je het geheel voor ongeveer 1 minuut zodat je een vloeistof hebt zonder klonters.

Met het gebruik van een lepel druk je het mengel door een fijne zeef in een grote kom. Verwerk het geheel beetje bij beetje door de zeef tot je klaar bent. Gooi de vaste stoffen die niet door de zeef gingen weg.

Snij de overgebleven tomaat en perzik stukken en roer deze kleine stukjes samen met de rode ui door de gepureerde soep. Proef en breng op smaak met zout en peper als dit nodig is.

Koel de soep en serveer deze wanneer het etenstijd is.

Comments are closed.